Διακοσμητικά μπρελόκ απο το Plektologio


Σχέδιο εμπνευσμένο από εδώ
Φέτος στο Plektologio είχαμε μεγάλη έμπνευση με τα διακοσμητικά μπρελόκ!
   Χρειάστηκε λοιπόν να φτιάξουμε μερικά μπρελόκ αυτό το καλοκαίρι, για να τα δώσουμε σε φίλους σε μια παιδική κατασκήνωση. Πολλά μπρελόκ, φίλοι μου!
 
 Από εκεί και πέρα, λες και ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες. Η έμπνευση και οι ιδέες ξεχείλισαν! Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να φτιάξεις μπρελοκάκια με ό,τι μπορείς να φανταστείς! Ζωάκια, τρόφιμα, λουλούδια! Κι όλα αυτά πλεκτά, amigurumi!! 
 

Έτσι λοιπόν, με πολλή έμπνευση και περισσότερη φαντασία στολίστηκαν τα μπρελόκ μας! Και το καθένα βρήκε το δρόμο του!  Κάποια διακόσμησαν την τσάντα ή την βαλίτσα, κάποια κρεμάστηκαν στο αυτοκίνητο, ενώ άλλα απλώς... κάνουν παρέα στα κλειδιά!
Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι έγιναν αφορμή για πολλά χαμόγελα σε αγαπημένους φίλους! Κι αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή!!!

Αυτή την όμορφη εμπειρία ζήσαμε παρέα με τα μπρελόκ μας!!! 
Και τώρα, ακόμη συνεχίζουν να γεννιούνται νέες ιδέες, που θα δείτε σύντομα στο Plektologio
Σχέδιο εμπνευσμένο από εδώ
Γιατί, το' χουμε ξαναπεί:  μας αρέσει να δίνουμε χρώμα και χαμόγελα!!!




Με πολύ αγάπη τα φτιάξαμε, με πολύ αγάπη σας τα εμπιστευόμαστε! Φτιαγμένα από βαμβακερό νήμα, είναι λίγο πιο ευαίσθητα από τα σκληρά, άψυχα κλειδιά μας και αν βρεθούν σκληρές συνθήκες θα ταλαιπωρηθούν. Χρειάζονται λοιπόν και αυτά φροντίδα, ευγένεια και τρυφερή αντιμετώπιση, όπως όλοι αυτοί που αγαπούμε!  
Περισσότερα χαρούμενα διακοσμητικά μπρελόκ εμπνευσμένα από το Plektologio, μπορείς να βρεις στο ομώνυμο άλμπουμ φωτογραφιών, στη σελίδα μας στο Facebook. 

Σχόλια